-
-
0

Rólunk

We Jakuzzi!

Azt mondják, ha valaki szereti azt, amit csinál, akkor az meglátszik a végeredményen. Mi a RoyalWellnis-nél szeretjük a munkánkat, szeretjük a masszázsmedencéinket, és hisszük, hogy ez látszik a termékeinken és a berendezett fürdőszobáink és teraszaink minőségén.

Az elmúlt időszakban mindig arra törekedtünk, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesszük, hogy azok az Ügyfeleink számára a legpraktikusabbak legyenek. A sok apró részlet, amelyeket termékeink - jakuzzi, beltéri jakuzzi, kültéri jakuzziwellis jakuzzikerti jakuzzi, 2 személyes jakuzzi, 4 személyes jakuzzi, 6 személyes jakuzzimasszázsmedence, hidromasszázs kád, szauna, kültéri szauna, infraszauna, kültéri infraszauna, finn szauna, kültéri finn szauna, zuhanykabin, csaptelep, szaniter, pezsgőfürdő , dézsa, kültéri dézsa - rejtenek, a komplett szolgáltatáscsomagunk, az odafigyelés mind azt a célt szolgálja, hogy minden otthon a hozzá méltó berendezést kapja.

Azt gondoljuk, hogy ez sikerült, amit az is bizonyít, hogy ha Magyarországon fürdőszobáról, szaunáról vagy jakuzziról van szó, akkor a legtöbb embernek mi jutunk elsőként eszébe.

A RoyalWellnis csapata elsősorban Wellis termékek forgalmazásával foglalkozik.

Magyar termék, európai minőség,
XXI. századi technológia

A Wellis Magyarország Zrt. alapítása óta, azaz 2003 óta egyre többen választják a Wellis termékeit nemcsak országszerte, hanem egész Európában.

RoyalWellnis

csapata
 

Kövess minket: