-
-
0

🥇Dinnyés Csaba Kádár Mester munkája! 🥇

Így néz ki egy valóban💎 Prémium 💎Minőségű Fürdődézsa!

🥇Dinnyés Csaba Kádár Mester munkája! 🥇


Információkért, rendelés leadásért, árajánlatért forduljon hozzánk bizalommal!:

💻Web: https://www.royalsunwell.hu/2/Furdodezsa/19

☎Tel: +36 30 469 2204

📨E-mail: info@royalsunwell.hu

Dinnyés Csaba

"1985-ben kezdtem a tanulmányaimat Cegléden. Már 1986 nyarától dolgozgattam otthon. 1988-ban szereztem szakmunkás vizsgát. Mi voltunk az utolsó előtti kádár osztály. Tehát 1989 óta nincs kádár képzés. 1993-ban letettem a mester vizsgát is – ugyanott Cegléden, Dávid József kádár mesternél sikeresen.
1993-tól vagyok vállalkozó. Ötödik generációs kádár vagyok a családban, és remélem át tudom adni a fiamnak."

A dézsákról:
1.Milyen anyagokat használsz fel elkészítéséhez?

Alap anyag fajták szerint: szibériai borovi fenyő, szibériai vörösfenyő, tölgy, akác, thermo wood, szibériai borovi fenyő.

2.Egy jól működő dézsafürdő ismérvei?

Ez nagyon általános, de egyben nagyon kényes kérdés. Az a helyzet, hogy ha bárki akar is dézsa fürdőt vásárolni, Én mindenképpen javaslom a személyes találkozást, ha meg oldható. Sokkal könnyebb a döntés, ha ott van, látja, érzékeli, meg foghatja, kérdéseket lehet feltenni egyből a termék mellett a gyártónak.

3.A vízcserét hogyan lehet megoldani?

A víz cserére kettő megoldás létezik. Egyik a szivattyús, másik pedig a lefolyó beszerelése.

4.Kémiai fertőtlenítést kell-e használni víztisztításakor?

A dézsa fürdőzésnek pont az a lényege, hogy nem vegyszeres vízben hajtjuk azt végre. Semmilyen fajta vegyszert nem szabad beletenni. Akkor ennyi erővel el mehetnénk strandra is. A lényeg, hogy a dézsába lévő megfelelő só mennyiség nem engedi zöldülni, nyálkásodni, büdösödni a dézsába lévő vizet.

5.Milyen időszakokban hogyan tisztítsam a fürdődézsát?

Ez használat függő. Én azt szoktam javasolni, hogy ha van kisgyermek, vagy gyermekek a családban akkor negyed évente. Ha csak felnőttek használják, akkor fél évente elegendő. De még egyszer mondom, hogy használat függő.

6.Mivel szokták fűteni a dézsát, hány fokosra érdemes felfűteni?

A dézsa fűrdőt általában, és nagy többséggel fával szokták fel fűteni. De szokták kérni még elektromos, és gáz fűtési rendszerrel is.

7.Milyen hosszú az élettartalma egy jól elkészített dézsának?

Egy szibériai borovi fenyőből gyártott dézsa fűrdő 20 év környéke, viszont egy thermo wood anyagból készült termék akár 50+ is kibír. Ugyan is ez egy különleges eljárás. Maga a fa anyagot magas 180-200 c° hőfokon kezelik. A kezelés folytán az anyagban össze égnek a kapilláris edénykék, ( ezek szállítják a vizet, tápanyagot a fa belsejében ) és nem képesek, vagy csak nagyon csekély mennyiségben vizet felszívni. Innentől nincs száradás, dagadás, vetemedés. Viszont nagyon pontos, és precíz munkát igényel ezen termékek gyártása.

8.Milyen extrákkal tudjuk kiegészíteni dézsafürdőnket?

Extrák lehetnek: dézsa ponyva, elektromos fűtés, gáz fűtés, világítás, pezsgőfürdő kialakítása, pagoda, díszkorlát, szauna.


Vissza az előző oldalra